Workshops bij Fraaiii

Een workshop volgen bij Fraaiii is een middag of een avond creatief bezig zijn. De workshops worden gegeven in onze winkel of in de naastgelegen tuin. We schenken koffie en thee en natuurlijk krijg je er ook wat lekkers bij. Alle materialen, ondergronden en gereedschap zijn aanwezig, je hoeft dus alleen maar aan te schuiven. Ook zijn er workshops waarbij je je eigen ondergrond mee mag nemen. Een extra uitdaging om dan met de gegeven materialen aan de slag te gaan. De workshops worden aangepast aan het seizoen waarin ze gegeven worden. Zo hebben we workshops voor de Pasen en of voorjaar, hebben we een zomerworkshop (als het weer het toelaat is deze buiten) is er een herfst workshop en sluiten we het jaar af met onze kerstworkshops.

Even de boel op een rij:

Workshops compleet vanaf 8 personen, maximaal 14 personen:

Compleet stuk inclusief ondergronden en alle materialen. Daarnaast is er twee keer koffie of thee en iets lekkers. Er kunnen voorkeuren voor een bepaalde stijl of een bepaald stuk worden aangegeven. Workshop op aanvraag in overleg. Bekendmaking workshops via Facebook en Instagram.

Prijsindicatie 25 tot 30 euro.

Workshops eigen ondergrond vanaf 8 personen, maximaal 14 personen:

Compleet stuk exclusief ondergronden, maar inclusief alle overige materialen. Daarnaast is er twee keer koffie of thee en iets lekkers. Er kunnen voorkeuren voor een bepaalde stijl of een bepaald stuk worden aangegeven. Van te voren krijgen de deelnemers te horen wat voor ondergrond geschikt kan zijn om mee te nemen. Workshop op aanvraag in overleg. Bekendmaking workshops via Facebook en Instagram.

Prijsindicatie 20 tot 25 euro.

Contactgegevens

Fraaiii / Heidi Lit
Verlengde vaart nz 71
7887 EG Erica

Tel: 06 46020454
E-mail: info@fraaiii.nl
WhatsApp: 0646020454
Voor bloemen, voor sfeer, voor meer

Vraag stellen of bestelling plaatsen?

Uw Naam
Uw E-mailadres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bestelling
TOP