Bloemschikken 2.0

Bloemschikken, bloembinden, bezig zijn met bloemen, genieten van bloemen. Vind jij dat nu ook bijna het mooiste wat er is. Wil je graag meer dan alleen een keer workshoppen? Wil jij meer weten van bloemschikken, wil je meer leren, wil je meer kunnen met bloemen en uiteindelijk ook zelf thuis lekker aan de slag kunnen? Misschien is onze cursus bloemschikken 2.0 dan wel wat voor jou. Deze cursus bestaat uit 7 lessen. De eerste les is voornamelijk theorie en kennismaking met gereedschap, materialen en bloemen. Daarna heb je eens in de twee weken een les, waarvoor je elke keer een nieuwe opdracht krijgt . Deze opdracht krijg je van te voren. Je krijgt advies over ondergronden, bloemen en bijmaterialen. De bloemen verzorg ik, maar je bijmaterialen, je oase en je ondergrond verzorg jezelf. Voor de laatste les verzorg je alles zelf. Een cursus waarin je steeds meer leert en het geleerde in de laatste opdracht kan steken.

Deze cursus gaat door bij een deelname van minimaal 8 personen. De kosten gaan we nog even op een rij zetten (Dit is ook afhankelijk van het seizoen waarin we starten).

Heb je belangstelling voor deze cursus geef dit dan door via de contactknop. Ik kan je dan laten weten, wanneer deze cursus van start gaat, welke avonden dit plaats zal vinden en wat de kosten zijn van de cursus.

Als jij meer wilt met bloemen is dit echt iets voor jou!!!

Contactgegevens

Fraaiii / Heidi Lit
Verlengde vaart nz 71
7887 EG Erica

Tel: 06 46020454
E-mail: info@fraaiii.nl
WhatsApp: 0646020454
Voor bloemen, voor sfeer, voor meer

Vraag stellen of bestelling plaatsen?

Uw Naam
Uw E-mailadres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bestelling
TOP